FOREVER FIGHTING THE WORLD!!!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Accept 2010

Προς ζουζούνους, κουλτουριάρηδες, λουμπίνες και προοδευτικούς: καλά σας γ****ν οι Accept!!!


Η θρυλική γερμανική μπάντα επέστρεψε από το πουθενά με τον δίσκο Blood of the Nations παίζοντας δυναμικό και αυθεντικό Heavy Metal. Χωρίς UDO αλλά με τον Mark Tornillo στα φωνητικά. Τολμώ μάλιστα να πω πως η απουσία του πρώτου δεν γίνεται αισθητή αφού ο Tornillo τον αντικαθιστά επάξια, τραγουδώντας σε παρόμοιο ύφος. Όλες οι συνθέσεις είναι πολύ καλές με δυνατά riffs και άφθονο τσαμπουκά όπως μας έχουν συνηθίσει οι Accept. Εγώ ξεχώρισα τα Beat the bastards, Teutonic terror, The abyss, Blood of the nations, No shelter καθώς και την μπαλάντα Kill the pain (αν και γενικώς αντιπαθώ τις μπαλάντες). Η μπάντα έχει μεγάλα κέφια, πολύ ενέργεια και ήχο σταθερά ριζωμένο στο παραδοσιακό Metal. Ωστόσο το Blood of the nations καταφέρνει να ακούγεται φρέσκο και όχι παρωχημένο ή γραφικό. Με λίγα λόγια: από τα κορυφαία της χρονιάς!

Ευτυχώς που εν έτει 2010 υπάρχουν ακόμη τέτοιες κυκλοφορίες που αποτελούν τον μουσικό όλεθρο των ηλίθιων, των ξενέρωτων αγγουριών και των "σκεπτόμενων" σαχλαμαράκηδων. Το νου σας!!!! Ο οδοστρωτήρας των Accept προελαύνει και ο Τευτονικός Τρόμος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του!

So we drive.........thru the night
With the howling wind at our backs
Riding on Teutonic Terror
We will...... Give em' the Axe

Πως είπατε; Άκουσα καλά; Give em' the axe; Είναι δυνατόν με τέτοιο στίχο να μην θυμηθώ τον τρελό με το τσεκούρι, τον διαβόητο (Notorious), τον ψυχοπαθή (Psychopath), τον ηδονοβλεψία (Voyeur), την μεγάλη φωνή, τον υπέρτατο Lizzy Borden;


Αλλά μην βιάζεστε. Ο Lizzy θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής ανάρτησης. Μέχρι τότε τσεκάρετε το καινούργιο Accept διότι πραγματικά αξίζει και GIVE 'EM THE AXE!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIVE EM THE AXE - A DEMOLITION BLOW

GUARDIAN LORD

Κιμμέριος είπε...

Αλλά και By this Axe I Rule!